ФАМИЛИЯ ДОБРЕВСКИ

При нас ще намерите натурална, здравословна, традиционна и екологично чиста храна за всеки вкус!

Добре дошли!

Вход

За нас

Нашето семейство цени качествените български продукти и затова ги споделяме с Вас още от 1994г. Ние защитаваме тезата, че всичко направено с ръце носи енергия и има послание. Знаем също и че по земите на нашите прародители са расли и все още растат много блага от природата, множество богати вкусове.

Ние във Фамилия Добревски смятаме, че е важно да поддържаме традициите живи!

Работим с производители от цялата страна и при нас ще откриете селекция от чисти и натурални продукти с български произход, ястия приготвени по традиционни рецепти, занаятчийски десерти и ароматни сладка.

Произвеждаме всички деликатеси, сушени и пресни меса само от животни отгледани в нашите ферми или в малки стопанства, намиращи се около нас, а хлябът приготвяме на дърва в нашата фурна, за да сме сигурни в неповторимия му вкус.

Месото, млякото, яйцата, млечните продукти, меда, сезонните плодове и зеленчуци, които използваме, са добити в собствени ферми и частни стопанства.

Подборът от месни заготовки за нашето меню е от биволи, телета, малачета, прасета, агнета. Те се отглеждат на свободна паша в Балкана. Оттам са събрани и дивите подправки, с които мариноваме целите и млените меса.

Хлябът, който Ви предлагаме, е ръчно месен, пече се на дърва и се приготвя само за деня в собствената ни фурна, по традиционна българска рецепта.

Храната, която Ви поднасяме, е приготвена с много любов и е храна за ценители. Надяваме се нашите клиенти да останат доволни. Най-голямата награда за нашия труд е когато успяваме да предизвикаме наслада у нашите клиентите!

Галерия